یک ابزار همه کاره و قابل اعتماد برای ایجاد آشپزی کلاسیک و شیرینی در رستوران ها قابلمه چدن مارک فورته است. بهترین ظروف چدنی وقتی به درستی نگهداری شوند، با یک پوشش طبیعی نچسب که با گزینه های ساخته شده توسط انسان رقابت می کند، مادام العمر دوام خواهند داشت.

می توان آن را با هر منبع حرارتی، از جمله اجاق گاز القایی، سرامیکی، برقی و گازی و همچنین اجاق گاز، کباب پز یا حتی آتش سوزی استفاده کرد.

1. بلوک های آهن و فولاد با هم در یک کارخانه در نسبت های عالی ذوب می شوند.

2. مواد شیمیایی به مخلوط ذوب شده اضافه می شود تا سطح کربن آن افزایش یابد. چدن معمولاً حاوی ۲ تا ۳ درصد کربن تا ۹۷ تا ۹۸ درصد آهن است.

این چیزی است که آن را از فولاد کربنی متمایز می کند، که معمولاً حاوی تقریباً 99 درصد آهن تا 1 درصد کربن است.

3. فلز مذاب را در قالبی از ماسه، آب و خاک رس پودری می ریزند.

4. قالب ماسه شکسته است و پس از سرد شدن ظروف آشپزی آزاد می شود. سپس هر تکه ظروف قبل از فروش توسط کارگران صاف می شود.

قابلمه

6. اگر چدن از قبل چاشنی شده باشد، در این مرحله یک پوشش از موم یا روغن گیاهی اعمال می شود تا از زنگ زدن ظروف آشپزی در قفسه های فروشگاه یا در انبار جلوگیری شود.

چگونه ظروف چدنی را مزه دار کنیم؟

1. فر خود را با دمای 400 درجه فارنهایت گرم کنید.

2. چدن را با یک لایه نازک از شورتنینگ گیاهی یا گوشت خوک در قسمت داخلی و خارجی تابه چدنی بپوشانید. تمام قسمت ها به جز دسته را بپوشانید.

3. یک ورقه پخت آستردار را روی قفسه پایینی فر قرار دهید تا شورتینگ یا گوشت خوک که پایین می‌ریزد را بگیرد.

4. ماهیتابه یا ماهیتابه چدنی روکش شده خود را روی قفسه وسط قرار دهید.

5. ظرف را به مدت 45 دقیقه تا یک ساعت در فر بگذارید.

6. تابه را بردارید، آن را با یک پارچه تمیز خشک کنید و بگذارید کاملا خنک شود.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *