افرادی که به حیطه کشاورزی مشغول می باشند گاها در زمین کشاورزی و درون محصولات خویش آفت هایی را مشاهده می کنند که به محصولشان خسارت وارد می سازد. آفت کش ها یا سموم کشاورزی در انواع مختلف تهیه و تولید شده اند تا به کمک کشاورز بیایند و او را از شر آفت ها رهایی ببخشند. قیمت سموم کشاورزی با توجه به درجه کمی و کیفی آن ها متفاوت می باشد.
آفت کش ها به صورت های زیر تهیه و تولید می شوند:
- جامد
- مایع
- گاز
انواع سم ها
- علف کش ها
- حشره کش ها
- قارچ کش ها
- ادجوانت
- کنه کش ها
- کشنده تخم های درون خاک
- نماتد کش
- جونده کش
- موش کش
- راب کش
- و…
البته می توان از موجودات زنده دیگر برای کنترل و کاهش حشرات موزی داخل زمین های کشاورزی استفاده نمود. مثلا استفاده از انگل ها و یا طعمه خوارانی همچون اردک برای کاهش حلزون های موجود در زمین. استفاده از کشت چند محصولی به جای کشت تک محصولی نیز یکی دیگر از روش های جایگزین برای سم های کشاورزی محسوب می گردد.
بازار بزرگ فروش سموم کشاورزی
بیشتر بخوانید: کود و خاک کشاورزی
بازار بزرگ فروش سموم کشاورزی به تهیه و توزیع انواع و اقسام افت کش ها اقدام می کند. شما می توانید با اعطای نمایندگی فروش سموم در این قسمت از بازار کسب و کار به فعالیت مشغول شوید.بورس فروش سم کشاورزی نیز فضای رقابتی خوبی را میان خریداران و فروشندگان این محصولات ایجاد نموده است.
بهترین سموم کشاورزی تولید شده در بازار دارای ویژگی های زیر می باشند:
- عدم عوارض برای محصول
- خاصیت برطرف کنندگی بالا
- استفاده از مواد طبیعی و ارگانیک به جای شیمیایی
- و….
بهترین سموم برای رفع آفت درختان
بیشتر بخوانید: کود درختان میوه
بهترین سموم برای رفع آفت درختان استفاده از سمومی است که ارگانیک بوده و سم و اسید موجود در آن منجر به آلودگی و آسیب به محیط زیست، رودخانه ها و… نگردد.
- هگزافلومورون
- هالوکسی فوپ
- گلایفوزیت
- کلوفنتزین
- کلوپیرالید
- فنازاکویین
- و…
تنها بخشی از انواع این سموم کشاورزی محسوب می شوند که اغلب نیز شیمیایی می باشند و توسط شرکت های مختلفی ساخت و تولید می شوند.
لیست قیمت بهترین سموم کشاورزی
لیست قیمت سموم کشاورزی را می توانید از طریق سایت های مربوطه جویا شوید. فروشگاه های مرکزی و کارخانه جات نیز قیمت ها را در اختیار خریداران قرار می دهند. بهترین سم کشاورزی سمی است که علاوه بر نکات گفته شده قیمت مناسبی نیز داشته باشد.
سموم بر اساس نحوه مصرف شان در بهداشت عبارتند از:
- ارگانو کلره : این سموم امروزه کم تر استفاده می شوند و مهم ترین آن سم ددت است که خاصیتی همچون پنی سیلین دارد و از انتقال بیماری هایی همچون طاعون ، مالاریا و … جلوگیری میکند. لیندین نیز یکی دیگر از سم های گروه کلره است که بر روی حشراتی چون مورچه، عقرب، رتیل، مار … کاربرد دارد.
- ارگانو فسفره : این سموم نیز اوایل در کشاورزی استفاده می شده اما کم کم در امور بهداشتی به کار گرفته شده است
- کارباماتها: این سموم نیز اثر پذیری دیرتری دارند و برای امور بهداشتی و دفع حشرات استفاده می شوند. مانند: عقرب، مورچه و ملخ …
- پایروتروئیدها: برای پشه، مالاریا و… مثل: سم دلتامترین
کاربرد انواع سموم کشاورزی
بیشتر بخوانید: کود شیمیایی سفید
کاربرد انواع سموم کشاورزی با توجه به مواد بکاررفته در آنها متفاوت می باشد. برخی از این سموم به منظور دفع حشرات موزی و آسیب زا برای محصولات کشاورزی به کار می روند و برخی دیگر به منظور از بین بردن علف های هرزی هستند که راه رسیدن اکسیژن و آب رسانی بهتر را سد کرده اند.
علاوه بر مصرف سم، می توان با رسیدگی به خاک و جداسازی علف های هرز به بالاتر بردن کیفیت محصولات کشاورزی کمک نمود. بعلاوه گاهی نیز محصولات موجود در انبار ها دچار آفت می شوند که باید در این مورد علاوه بر استفاده از سموم تدابیر دیگری نیز اندیشیده شود تا از بروز چنین وقایایی کاست.
یکی دیگر از مواردی که به ما در استفاده درست و به موقع از سموم کمک می کند، اطلاعات خوب و جامع درباره زمین و پیش بینی های لازم درمورد میزان آفتهای احتمالی می باشد. چرا که اگر نسبت به این موارد علم نداشته باشیم نمی توانیم تخمین بزنیم که به چه میزان از سم در زمین کشاورزی استفاده کنیم.