بادام هندی زعفرانی “خام” را در بازار می توانید به صورت کامل، نصف شده، تکه تکه و همچنین بادام هندی زعفرانی برشته شده به صورت خشک یا روغنی، نمک زده یا غیر نمک زده، روکش شده با شکلات، ماست، ادویه جات و غیره پیدا کنید. آجیل ها بر اساس اندازه، رنگ و میزان آب آنها طبقه بندی می شوند.

خام یا بو داده؟ از نظر تجاری، بیشتر بادام هندی زعفرانی به اصطلاح “خام” در واقع برشته نمی شوند.

اما آنها هنوز هم پخته می شوند، زیرا معمولاً آنها را بخارپز می کنند تا پوسته آن نرم شود تا میوه ها استخراج شود.

چند شرکت کمیاب وجود دارند که بادام هندی زعفرانی خام اصیل را عرضه می کنند.

آنها را با استفاده از تکنیک خاصی پوست اندازی می کنند تا مومیایی بادام هندی زعفرانی آنها را آلوده نکند.

برای بررسی اینکه آیا آنهایی که خریداری کرده اید واقعا خام هستند یا خیر، فقط باید آنها را بگذارید تا جوانه بزنند، همانطور که برای دانه یونجه یا دانه گندم انجام می دهید.

در پلو پلو: گردو را در روغن تفت دهید و به برنج پخته اضافه کنید.

در بریانی هندی: این پلو پیچیده که پخته می‌شود، لایه‌هایی از برنج باسماتی، گوشت (معمولاً بره)، بادام هندی زعفرانی، بادام، پسته، کشمش و پیاز سرخ شده را با هم ترکیب می‌کند.

با ماست و خامه تازه مرطوب شده و با ادویه های فراوان (دارچین، زیره، زنجبیل تازه، سیر، گرز، جوز هندی، هل، فلفل تند، زعفران و دانه فلفل) مزه دار می شود.

در غذاهای سرخ شده، با سبزیجات، زنجبیل و سیر. در تایلند، بادام هندی زعفرانی در تهیه غذای مرغ سرخ شده شامل، علاوه بر مرغ، قارچ شیتاکه، کلم چینی، پیاز، پیاز سبز و فلفل قرمز استفاده می شود.

این غذا با سس سویا، سس ماهی، سرکه برنج، علف لیمو، عسل یا شکر و آب مرغ یا سبزیجات چاشنی می شود.

 

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *